Okategoriserade

Nytt år, ny blogg

Ja, det är ju inte riktigt nytt år än. Men jag tänkte börja smygstarta redan nu eftersom det är lite fix att starta igång en ny blogg.

Jag har bloggat tidigare, men på en annan adress och jag har länge känt suget av att återuppta det. På sista tiden har det suget trappats upp mer och mer så nu var det dags.

Mycket har hänt i mitt de liv sista två åren och gör fortfarande. För ganska exakt två år sen började jag resan mot att ta mig ur ett destruktivt förhållande, bli ensamstående till två och försöka hitta tillbaka till vem jag är. Det har varit en lång resa och än är den inte klar. Jag har kommit längre under 2018 än vad jag hade trott var möjligt och 2019 ska inte bli sämre.

Personlig utveckling. Vägen mot mina drömmar och mådl, en fortsättning men också en nystart. Det ska jag jobba för under 2019 och den här bloggen ska få bli en del i det.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *