Okategoriserade

Julmys

Vår julledighet startade en dag tidigare än tänkt. Fick hämta hem två hängiga barn från förskolan redan under torsdagseftermiddagen, vilket innebar vab under fredagen. Förstår inte dessa febertoppar som kommer en dag och är borta nästa, igen och igen. Fredagen var båda två pigga och glada som vanligt.

Vi fick i alla fall en fin dag, och en extra dag ledigt för att fixa inför julafton och vara med barnen klagar inte jag på. Vi fick en del gjort under dagen och på eftermiddagen kom R hit. Han bestämde sig för att ta ett extra dygn utöver våra vanliga helger eftersom vi inte firar julen tillsammans.

Barnen blev totalt överraskade då vi kommit överens om att inte berätta för dem att han skulle komma hit. Var så kul att se deras miner när han bara dök upp på station när vi stod och väntade på bussen. Jobbigare var det att skiljas åt idag. Men om en vecka så åker vi dit över nyår.

Under kvällen efter barnen somnat tog jag lite tid i ensamhet. Julmusik, en liten rom och julklappsinslagning. Välbehövlig stund i lugn och ro efter ett dygn av full rulle och för lite sömn. Nu känns det att julafton kommer närmre och för första gången på flera år är jag inte alls stressad över det.
Visst är det en del kvar att göra under morgondagen men jag har släppt all press på mig själv och inser att det blir bra, bara det blir.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *