Okategoriserade

Skallig innan 30?

Annandag jul, och jösses vilken dag. Det märks att barnen varit hemma 6 dagar nu, rastlösa till tusen!
Tyvärr inget jag kunde göra så mycket åt förutom att umgås, leka, pyssla och hitta på. Idag behövde vi vara på hemmaplan för att får gjort lite sånt man måste göra. Tvätt, städ och sådär. Idag var enda chansen eftersom jag nu kommer att jobba torsdag-fredag, sen åker vi bort igen och kommer inte hem förrän jag börjar jobba igen efter nyår.

Det var inte populärt med mina små trollungar. Det har bråkats, busats, rivits, tjatats och allt vad det innebär med två rastlösa barn i en liten lägenhet. Så många gånger har hjärtat klappat snabbare av stresspåslag och jag har velat slita av mitt hår mer än en gång, men vi lyckades vända och avsluta dagen bra ändå.

Till slut fick jag lite gjort av mina tråkiga måsten och nu känns det lite lugnare, även om en del är kvar.
Men det är väl så det är vissa dagar. Jag får försöka klämma in det de kommande kvällarna efter jobb, middag och nattning. Almanackan kommer åka fram så fort det här är publicerat. Planering, planering. Min räddning för att få vardagen att fungera.

Så nu ska här planeras och sedan sovas. I morgon ringer väckarklockan åter igen vid 6. Godnatt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *