Okategoriserade

Framtidshopp

Arbetsdag 1 av 2 avklarad innan vi går på ledighet igen. Jag längtar. Ska bli så skönt att lämna vardagen, staden, lägenheten om så bara för några dagar.

Det är en jobbig känsla att inte trivas med det jag gör. Min lägenhet vill jag bara ifrån, och jobbet är inte roligt längre.
Missförstå mig inte, jag tycker om mina kollegor (de flesta i alla fall) och tycker det är trevlig att vara där. Men jobbet i sig.. Jag måste hitta något nytt snart.

Ser jag tillbaka på 2018 har det hänt mycket och jag har kommit väldigt långt. Med mig själv, med barnen, med mitt liv. Jag är mer än nöjd med hur livet har utvecklats under det här året, men nu vill jag vidare.

Den här helgen när vi nu åker iväg och firar nyår ser jag som ett avstamp. Ett avstamp för att ta nya steg, öppna nya dörrar och att kämpa för att få till den förändring jag vill ha och behöver i mitt liv. 2019 ska bli mitt år, ännu mer än 2018 har varit. Jag är taggad, förväntansfull och så redo för att se vad som kommer om jag jobbar för det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *