Okategoriserade

Nyår 2018/2019

Vår nyårsafton blev väl inte riktigt som planerad. Varmrätten hoppades över helt och en stor del av kvällen spenderades i soffan. En liten stund där vart jag besviken och lite ledsen. Var nog bara för att mina förväntningar var så höga innan.

Men sen stannade jag upp, tänkte efter lite och insåg hur mysigt det faktiskt var där och då. Även om det inte blev som vi hade tänkt. Jag är tacksam över de dagar och kvällar vi fick. Det var både trevligt och mysigt och jag fick vara med min R. Det är allt som betyder något.

Vid tolvslaget sov båda barnen sen länge och jag och R skålade och tittade på fyrverkerierna från hans balkong. Jag fick min nyårskyss och sedan kröp vi ner i soffan tillsammans igen. Avskalat, lugnt och mysigt.

Nu ser vi fram emot ett 2019 fullt av nya möjligheter och utmaningar. 2019 ska bli mitt år.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *