Okategoriserade

Trött torsdag

Torsdag kväll och hur spenderar man den på bästa sätt?
Givetvis i sängen med datorn i knät, katten i fotändan, Jack Daniel’s Tennessee Honey i glaset och min R i öronen.

Den här dagen har inte varit den bästa i mitt liv. Har varit så trött och jobbet var en pina att ta sig igenom. Vaknade för sent i morse, struntade i allt vad smink och styling heter och åkte till jobbet precis som jag var. Måste sett bra sliten ut, för det var till och med så att några tittade till en extra gång när jag kom dit.
Gillar egentligen inte att ta mig iväg ofixad. Inte för att jag inte trivs med mitt utseende eller för att jag ogillar mig själv utan smink egentligen. Utan för att den tiden på morgonen får mig alltid att piggna till lite. Jag känner mig alltid lite mer alert under dagen när jag fått göra mig i ordning.

Men nu siktar vi mot morgondagen, fredag. Hoppas på ett bra avslut på arbetsfronten och ser så mycket fram emot att få ta helg igen. Ska försöka vila massor och samtidigt få lite gjort här hemma. Välbehövligt minst sagt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *