Okategoriserade

Vaken natt

Det där med vila och att ladda batterierna blev det inte så mycket av. Det började redan vid 23 med att storebror vaknade. Fick honom att somna om och 15 minuter senare vaknade lillasyster. Fick ta med henne till soffan och hon var vaken ett bra tag innan hon kunde somna om. ca 30 minuter efter det vaknade han igen. Sen hon en andra gång och så höll det på. Hela natten.

I morse var jag så trött att jag inte visste vad jag hette. Men efter att ha varit uppe, fått i barnen frukost och kollat tv en stund så var barnen tack och lov lika trötta de med. Märktes så tydligt på dem att de inte hade sovit ordentligt i natt. Så till min räddning och stora glädje kunde vi sova några timmar i min säng alla tre.
Det blev ju givetvis ingen kvalitetssömn, men tillräckligt för att orka leva idag.

Vid 12-tiden var vi ur sängen igen och efter lite lunch tog vi och kraschade pepparkakshuset. Det är alltid lika kul. Barnen var lika delar fundersamma som lyriska. ”Får vi äta godiset nu?!” Det var en mysig stund.

Under eftermiddagen försökte jag samla ihop lite energi för att få lite av helgens göromål gjorda. Lite blev det, men inte mycket. Hoppas på bättre sömn i natt så att jag orkar få resten gjort i morgon.

Nu sover de små sen et par timmar tillbaka och jag ska strunta i allt vad göromål heter och ta mig en lugn stund i soffan. Jag behöver verkligen ta mig mer tid till avslappning och egentid. släppa på kraven lite och inte bara ränna runt med allt som måste göras. Ett av alla mindre mål för det här året. Vilo-tid. Så nu blir det ett glas rött, några bitar godis och tv-spel. En helt okej lördagkväll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *