Okategoriserade

Monyay

Måndag och tillbaka till jobbet efter en veckas sjukdom. Samma motstånd i magen till att gå dit, men det blev ändå en bra dag.

Vaknade av att Aveline kom och kröp ner tätt intill där hon låg och småpratade lite. Strax därefter ringde R för att väcka mig. Det får det alltid att kännas lite bättre att få prata med honom en kort stund det första jag gör. Sedan gick vi upp, barnen åt frukost framför tv:n medan jag gjorde mig i ordning för dagen. Dricka kaffe, packa väskan, tandborstning, påklädning och allt utan minsta lilla motstånd. Barnen kände nog själva att de behövde komma iväg till kompisarna efter förra veckan på hemmaplan.

Lämnade Amadeus smidigt och på vägen mot Avelines föris mötte vi hennes bästa vän J och hans mamma. Såå lycklig tjej som lämnades tillsammans med bästisen, gullungar.

Jag och J’s mamma tog sällskap på bussen eftersom hon skulle åt samma håll idag och det är nog den bästa morgon jag haft på länge. Det var härligt att få starta dagen med att bubbla lite om barn, pojkvänner, jobb och allt vad vi hann med på den korta stunden. Det gav en bra energi som satt kvar hela dagen och också smittade av sig på hur jobbet kändes idag.

Det fick mig att inse ännu lite mer hur viktig starten på dagen är för hur den sen ska fortsätta. Ska nog se över mina morgonrutiner ytterligare lite och se om det är något mer jag kan ändra på för att få en bättre start.

Nu har jag gjort det jag kan för att få en så bra dag som möjligt i morgon, så det enda som återstår nu är att få lite sömn.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *