Okategoriserade

The Glossy Party – Glossybox December

Tänkte jag skulle skriva lite om vad jag fick i månadens glossybox. Det här är något som jag länge velat testa och för ett par månader sedan bestämde jag mig för att jag var värd det.

Det är så roligt att få hem lite till mig själv varje månad. Lite vardagslyx och en chans att få prova lite nya produkter. Kanske att en kan upptäcka några nya favoriter?

Den här innehöll enligt mitt tycke väldigt bra grejer.

RITUALS – The Ritual of Ayurveda hand balm
Gillar Rituals sedan innan men hade aldrig testat en handkräm, så det var spännande. Med torra vinterhänder går det åt en del och jag har testat ett gäng olika. Denna gillade jag skarpt. Återfuktar lagom, luktar fantastiskt och går in i huden fort. Ett måste när en har småbarn. Kommer helt klart bli fler köpta i framtiden. Kanske i anda dofter?

CONTEXT – Micro-derm regenerator
En mjuk ganska len skrubb med lite lagom ”riv” i. Rengör och exfolierar. Känns skön för ansiktet och upplever att den ger en fin effekt på huden. Känner mig renare och friskare efter att ha använt denna. Ska definitivt kolla upp närmre efter denna tagit slut.

STYLONDON – Eaton square 9 colour eyeshadow palette
Har redan använt denna palett flera gånger. Färgerna är i precis min smak och det är en lagom blandning av skimrande och matta skuggor i fina nyanser. Behöver jobbas lite med för att få på snyggt och pigmenteringen hade kunnat vara något bättre. När den är på plats håller ögonskuggan dock hela dagen och är lika snygg efter en hel dag som när jag lade på den på morgonen.

MARIA NILA – Quick dry heat spray
Eftersom jag inte stylar håret med värme särskilt ofta är detta en produkt jag aldrig skulle ha köpt men jag är så glad att jag fick testa den. Har provat den nu ett fåtal gånger både innan föning eller användning av plattång. Älskar doften och håret känns friskt efter användning. Upplever att den gör vad den lovar, får håret att torka lite snabbare och skyddar mot värmen. Positivt överraskad!

LIFE BODY & SOUL – Soften up body lotion citrus
Har använt även denna mycket då jag har en hud som behöver enormt mycket återfuktning. Speciellt under vinterhalvåret. Jag har smort in mig efter varje dusch och upplever denna lotion som väldigt bra. Går lätt att jobba in i huden, torkar fort på ytan men lämnar en känsla av smått fuktig, mjuk och len hud. Jag är jättenöjd med den här produkten och kommer använda den till den är slut. Det enda minuset enligt mitt tycke är doften. Citrusdoften är alldeles för skarp för min smak och jag önskar att jag hade fått prova en annan doft. Inte alls omöjligt att jag kommer att köpa en så småningom.

Jag är så nöjd med att jag unnade mig själv en prenumeration på Glossybox och hittills har jag inte blivit besviken. Nu ser jag fram emot Januari månads box och att få se vad den innehåller.

Vill ni läsa mer om decemberboxen kan ni göra det här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *