Okategoriserade

Batterierna laddade

Vilken mysig helg vi haft! Laddad med kärlek, glädje och mys.

I går var vi uppe på hindersmässan en stund. Gick runt och kikade bara jag och barnen ❤ De fick syn på små leksakshundar, såna som går och piper. De stod där och tittade och tittade med tindrande ögon. Helt fascinerade. Mitt mammahjärta smälte lite där när de inte ens frågade om vi skulle köpa, utan bara tittade. Så vi fick därifrån med två små ”hundvalpar”.

Vilken succé det blev. De har inte släppt sina hundar sedan dess de ska med överallt och vara med i sängen. Så gulligt.

Passade även på att uträtta några ärenden. Handlade födelsedagspresenter till R och lite annat som behövdes. Sprang av en slump på nya muggar som jag förälskade mig i och eftersom det behövdes fick det följa med några hem. Älskar guldkanten.

Köpte även mattallrikar i samma serie, även det nödvändigt men oplanerat. Skönt att kunna äta på hela tallrikar igen.

Idag har vi varit och fikat hos min farmor. Barnen fick sina sista julklappar och lekte loss med både mormor, moster och morfar. Allt som allt en härlig helg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *